HSVs-nya-logga.jpg
 
Hem Nyhet Gå med Vänträff Fan-club HSO-Tour

Rubriker

Öppna repetitioner
Vi återkommer med datum för öppna repetitioner.
Ungdomsstöd
Läs om alla medlemsförmåner. Den här texten är beskrivningen för dokumentet. Du kan redigera beskrivningen genom att högerklicka på ett dokument i trädet och välja "Egenskaper".
Styrelsen
Foersta-sidan-HSV.jpg

Vi anordnar medlemsträffar fyra gånger per år, där du får lyssna till föredrag med musikaliskt tema och höra musiker från orkestern spela som solister eller som ensembler.

Vid träffarna ges möjlighet att möta dirigenter och enskilda musiker. I samband med vänträffarna, som äger rum i Lilla salen i Konserthuset, erbjuds ett trevligt samkväm i Markelius med god mat och dryck till självkostnadspris.

 

Du får ett innehållsrikt medlemsbrev fyra gånger per år med itressanta reportage om exempelvis orkesterns turnéer och aktuella musikaliska begivenheter.

Du får 40% rabatt på medlemsavgiften i Helsingborgs Kammarmusikförening och därmed också rabatt på biljetterna i deras arrangemang.

Under säsongen bjuder HSO på en exklusiv konsert bara för medlemmar.

 

Som medlem i HSV kan du delta i Göteborgs Symfonikers Vänners resor till spännande resmål med kvalitetskonserter och andra musikaliska aktiviteter.

Hem

Copyright 2010 Co.